Loodgieter nodig? Holdinga.

Experts in riolering, gas- en waterleidingen

Heeft u een lek ontdekt in uw gas- of waterleiding? Trek dan direct aan de bel en laat uw leidingen zo snel mogelijk repareren. In de regio 's-Graveland is Installatiebedrijf Holdinga B.V. spoedig ter plaatse. Zo voorkomt u onnodige schade.

Ook als u riolering, waterleidingen, gasleidingen of brandbeveiliging wilt laten aanleggen, belt u loodgieters Geurt en Tim. Bij ons krijgt u vriendelijke, snelle service voor een eerlijke prijs. 

Waterleidingen & Sanitair

Tijd voor een compleet nieuw sanitair? Laat uw douche, wasbak, gootsteen en alle leidingen netjes aanleggen door Installatiebedrijf Holdinga B.V..

Maak een afspraak

Lekt uw waterleiding? Neem, om waterschade te voorkomen, zo snel mogelijk contact op. We sporen het lek snel op en repareren uw waterleiding onmiddellijk.

Voorkom verstoppingen. Hard water is water dat een flinke hoeveelheid calcium en magnesium bevat. Dit water is prima drinkbaar, maar zeep en schoonmaakmiddelen lossen er minder goed in op. Dit kan leiden tot verstoppingen. Voorkom verstoppingen door het water te laten ontharden.

Gasleidingen

Gasleidingen laten aanleggen? U neemt uw intrek in uw nieuwe woning en verheugt zich er al op te kokkerellen in uw nieuwe keuken. Nu alleen nog een gasfornuis. Laat de gasleidingen zorgvuldig aanleggen door Installatiebedrijf Holdinga B.V..


Lek in de gasleiding? Koken op gas is gebruiksvriendelijk en veilig, zolang er geen lek ontstaat in de gasleiding. Gaslucht die ontsnapt kan ontploffen en bovendien leiden tot verstikking. Ruikt u een gaslucht in of om het huis? Open dan onmiddellijk alle ramen en deuren, sluit de hoofdkraan in de meterkast en gebruik geen vuur. Bel daarna een installateur. Installatiebedrijf Holdinga B.V. is snel ter plekke om het gaslek op te sporen en de gasleiding te repareren.

Laat uw gasleidingen controleren. Het kan echter absoluut geen kwaad uw gasleidingen in de tussentijd regelmatig te laten keuren, om gaslekken te voorkomen. Ook voor een preventieve controle belt u Geurt en Tim Holdinga.

Riolering

Riolering laten aanleggen? Bent u net verhuisd of bezig met een flinke verbouwing? Eén van de prioriteiten is de wc; die moet u zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Laat de riolering aanleggen door Installatiebedrijf Holdinga B.V..

Is uw wc verstopt? Laat uw riolering inspecteren en reinigen door Geurt en Tim Holdinga. We lokaliseren de ontstopping en repareren waar nodig uw riool.

Brandbeveiliging

U kent ze wel: de rode, ronde houders aan de wand, met een brandslang eromheen gewikkeld. In bedrijfspanden zijn ze vaak verplicht; op iedere verdieping minstens één. Laat brandhaspels installeren en monteren door Installatiebedrijf Holdinga B.V..