Cv specialist? Holdinga.

Laat uw centrale verwarming aanleggen of repareren

In de winter is het in Nederland absoluut geen overbodige luxe: een goed werkende centrale verwarming. Wilt u een verwarmingssysteem laten installeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We installeren onder meer thermostaten die u met uw smartphone of tablet kunt bedienen.

Ook kunt u kiezen voor een onderhoudscontract. We komen dan één keer per jaar bij u langs voor een preventieve controle van uw cv-installatie. Mocht er iets gerepareerd moeten worden, dan zorgen we er uiteraard voor dat dit onmiddellijk gebeurt.
Doet uw cv het niet naar behoren? Neem dan direct telefonisch contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat de storing zo snel mogelijk verholpen wordt.

Ja, ik wil contact

Service, onderhoud en storingsdienst voor uw cv

Cv-ketels - Boilers - Geisers - Vloerverwarming - Cascadesystemen - Huisregelsystemen

Cv-ketels

Wilt u een cv-ketel laten plaatsen? Doet uw cv-ketel het niet meer zo goed? U belt de cv-monteurs van Installatiebedrijf Holdinga B.V. voor plaatsing, onderhoud en het verhelpen van storingen bij cv-ketels. Wij plaatsen cv-installaties van de bekende merken Remeha, Nefit en Vaillant.

Ja, ik zoek een cv-monteur

Boilers

In Nederland kunnen we ons geen woning meer voorstellen zonder warm water. Een van de methodes om snel warm water uit de kraan te laten komen, is het aanschaffen van een boiler. Boilers laat u zorgvuldig installeren door Installatiebedrijf Holdinga B.V.. Wij plaatsen keukenboilers, heetwaterboilers en zonneboilersystemen.

Ja, ik wil een boiler laten installeren

Geisers

Het verschil tussen een boiler en een geiser is dat de boiler een voorraad water op temperatuur houdt, terwijl een geiser het water pas verwarmt wanneer daar vraag naar is. Het voordeel van een geiser is dat er geen maximale hoeveelheid warm water per keer kan worden afgetapt. De grootte van de geiser heeft dus geen invloed op de hoeveelheid warm water. Bovendien is een geiser goedkoper in aanschaf en milieuvriendelijker, omdat het water niet hoeft te worden verwarmd zolang het niet gebruikt wordt. Laat u informeren of laat direct een geiser installeren door Installatiebedrijf Holdinga B.V..

Ja, ik heb interesse in een geiser

Vloerverwarming

Uw woonkamer of badkamer heerlijk gelijkmatig verwarmd in de winter…

Heeft u ook altijd al gedroomd van vloerverwarming? Wat houdt u tegen? Steeds vaker wordt er in Nederland gekozen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Waarom? Nou, bijvoorbeeld omdat de warmte gelijkmatiger dan bij een centrale verwarming over de ruimte wordt verdeeld. En omdat de vloerverwarming minder energie verbruikt. Bovendien is het mooi meegenomen dat uw woning aan waarde wint. Overtuigd? Laat vloerverwarming aanleggen door Installatiebedrijf Holdinga B.V..

Ja, ik wil vloerverwarming

Cascadesystemen

Een cascadesysteem is een verwarmingssysteem van meerdere parallel geschakelde cv-ketels. Dit cascadesysteem biedt daardoor een veel groter cv-vermogen dan een enkele cv-ketel. Cascadesystemen worden voornamelijk ingezet in grote panden, zoals scholen, verzorgingstehuizen, productiebedrijven en kantoren. Laat een cascadesysteem installeren in uw pand, door Installatiebedrijf Holdinga B.V..

Ja, ik heb interesse in een cascadesysteem

Huisregelsysteem

Als u niet thuis bent, wilt u de verwarming uit hebben, maar als u weer thuiskomt, is het fijn als de temperatuur binnen al behaaglijk is.

Stel de verwarming van iedere afzonderlijke ruimte van uw huis in met een automatisch regelsysteem. Zo hoeft u niet te klappertanden en verbruikt u niet onnodig energie als u er niet bent. Laat een huisregelsysteem installeren door de monteurs van Installatiebedrijf Holdinga B.V..

Ja, ik wil zo’n regelsysteem